Suomusta ja fileoi kuha. Laita jääkaappiin odottamaan nahkapuoli ylöspäin.
Hienonna salottisipuli ja kuullota matalassa lämmössä läpikuultavaksi pienessä määrässä voita. Lisää kuullotuksen aikana murskatut valkopippurit. Kun sipulit ovat kauttaaltaan läpikuultavia, lisää valkoviini ja valkoviinietikka. Keitä hiljalleen kasaan, kunnes nestettä on jäljellä vajaa puoli desiä. Siivilöi reduktio ja laita takaisin puhtaaseen kattilaan. Lisää muutama pieni voinokare ja vatkaa koko ajan. Kun ensimmäiset voinokareet ovat sekoittuneet, jatka voin lisäämistä nokare kerrallaan koko ajan sekoittaen, kunnes kastike suurustuu. Kun kastike on valmis, se peittää lusikan ja siihen voi piirtää sormella puhtaan viivan. Mausta suolalla ja sitruunamehulla.
