Mittaa jauhot monitoimikoneen kulhoon laita konekäyntiin. Lisää vesi kulhoon ja anna käydä noin 5 min, vaivaa taikinaa vielä hetki käsin, jauhoita ja laita muovissa jääkaappiin odottamaan.
Pilko pieneksi valkosipulit, yksi kevätsipuli, sienet ja chili. Lisää loraus seesamiöljyä pannulle ja kuullota kevyesti sipulit, puolet chilistä, porkkanaraaste, inkivääriraaste ja sienet. Siirrä täyte kulhoon mauste kalakastikkeella, soijakastikkeella, 1 limen mehulla ja suolalla. Maista ja mausta mielesi mukaan.
Viipaloi kurkku mandoliinilla ja halkaise kevätsipulien valkoinen osa neljään osaan. Mittaa kattilaan viinietikka, vesi ja sokeri, kiehauta. Anna jäähtyä hetki, sekoita gochujangtahna liemeen ja kaada viipaloitujen kurkkujen ja kevätsipulin päälle.
