MasterChef: Philly cheesesteaksandwich – Niklaksen resepti
MasterChef Suomi -kauden seitsemännessä jaksossa tehtiin grillileipä.
Ainekset
- 1 kpl Hapanjuuri patonki
- 4 Sipulia
- 200 g Punakaalia
- Kappeli-juusto
- Rucola
- 500 g Naudan ulkofilettä (Jaa kolmelle naamalle)
- 1 dl Lager olutta
- Valkoviinietikkaa
- 1 dl Parmesanraastetta
Valmistusohje
Leikkaa ulkofilee pieniksi pihveiksi. Nuiji pihvit ohuiksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista nopeasti hiiligrillillä molemmin puolin ja laita folioon vetäytymään. Vetäytymisen jälkeen leikkaa liha ohueksi suikaleeksi.
Leikkaa sipulit ohueksi suikaleeksi. Karamellisoi sipuli pannulla läpikuultavaksi. Lisää pannulle 1 dl olutta ja keitä olut kasaan.
Leikkaa punakaali ohueksi suikaleeksi. Marinoi kaali valkoviinietikassa.
Leikkaa patonki kolmeen yhtä suureen osaan. Paahda leipiin pannulla rapea pinta.
Lisää majoneesin sekaan parmesanraaste ja sekoita tasaiseksi. Kasaa leipä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa