Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Philly cheesesteaksandwich – Niklaksen resepti

Julkaistu 21.03.2023 20:55

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -kauden seitsemännessä jaksossa tehtiin grillileipä.

Ainekset

  • 1 kpl Hapanjuuri patonki
  • 4 Sipulia
  • 200 g Punakaalia
  • Kappeli-juusto
  • Rucola
  • 500 g Naudan ulkofilettä (Jaa kolmelle naamalle)
  • 1 dl Lager olutta
  • Valkoviinietikkaa
  • 1 dl Parmesanraastetta

Valmistusohje

Leikkaa ulkofilee pieniksi pihveiksi. Nuiji pihvit ohuiksi ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista nopeasti hiiligrillillä molemmin puolin ja laita folioon vetäytymään. Vetäytymisen jälkeen leikkaa liha ohueksi suikaleeksi.

Leikkaa sipulit ohueksi suikaleeksi. Karamellisoi sipuli pannulla läpikuultavaksi. Lisää pannulle 1 dl olutta ja keitä olut kasaan.

Leikkaa punakaali ohueksi suikaleeksi. Marinoi kaali valkoviinietikassa.

Leikkaa patonki kolmeen yhtä suureen osaan. Paahda leipiin pannulla rapea pinta.

Lisää majoneesin sekaan parmesanraaste ja sekoita tasaiseksi. Kasaa leipä.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Lauantai-illan pelastus (Sieni-sipulileipä) – Timon reseptiNeljän tuulen laatikko – Timon reseptiMasterChef: Tomaattia ja Naudan kuvetta – Oscarin reseptiMasterChef: Zuccini alla parmigiana – Marinan reseptiMasterChef: Häränlihacarpaccio – Jennyn reseptiMasterChef VIP: Sinihomejuusto-hampurilainen – Joel Harkimon resepti
MasterChefMasterChef-reseptitLisäkeruoatSuolaiset leivonnaisetLeivonta

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti