MasterChef: Tomaattia ja Naudan kuvetta – Oscarin resepti

MasterChef_Suomi_2023_eps2_annos_Oscar_kuva_juuli_aschan_004

MasterChef Suomi -kauden toisessa jaksossa valmistettiin annos tomaatista.

Raaka-aineet

  • 1 kpl Punasipuli
  • 2 kpl Pihvitomaattia
  • 1 kpl Coeur de boeuf tomaatti
  • 1 kpl Lime
  • 1 dl Maissijauhoja
  • 50 g Voita
  • 600 g Naudan kuvetta
  • 4 rkl Sormisuolaa
  • Oliiviöljyä

Valmistusohje

Viipaloi pihvitomaatista sentin paksuisia pihvejä. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja limen mehulla.

Laita viisi tomaatti viipaletta savustimeen ja savusta noin 5-10minuuttia. Mausta naudan kuve suolalla ja pippurilla. Grillaa kunnes pihvissä on kaunis paistopinta ja haluttu kypsyys saavutettu. Kokonaisena grillattuun kuveeseen kannattaa käyttää paistomittaria.

Laita pihvi vetäytymään. Siirrä savustetut tomaatit tehosekoittimeen, lisää voi ja maissijauho ja aja tasaiseksi.

Valmista coeur de boeuf tomaatista salaatti silppuamalla tomaatti ja puolikas punasipuli. Lisää oliiviöljyä, limen mehua ja suolaa.

Laita tomaattipihvin päälle tomaattisalaatti, ja viimeistele annos naudan kuve viipaleilla.

Parhaat ruokaohjelmat