MasterChef: Tomaattia ja Naudan kuvetta – Oscarin resepti
MasterChef Suomi -kauden toisessa jaksossa valmistettiin annos tomaatista.
Raaka-aineet
- 1 kpl Punasipuli
- 2 kpl Pihvitomaattia
- 1 kpl Coeur de boeuf tomaatti
- 1 kpl Lime
- 1 dl Maissijauhoja
- 50 g Voita
- 600 g Naudan kuvetta
- 4 rkl Sormisuolaa
- Oliiviöljyä
Valmistusohje
Viipaloi pihvitomaatista sentin paksuisia pihvejä. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja limen mehulla.
Laita viisi tomaatti viipaletta savustimeen ja savusta noin 5-10minuuttia. Mausta naudan kuve suolalla ja pippurilla. Grillaa kunnes pihvissä on kaunis paistopinta ja haluttu kypsyys saavutettu. Kokonaisena grillattuun kuveeseen kannattaa käyttää paistomittaria.
Laita pihvi vetäytymään. Siirrä savustetut tomaatit tehosekoittimeen, lisää voi ja maissijauho ja aja tasaiseksi.
Valmista coeur de boeuf tomaatista salaatti silppuamalla tomaatti ja puolikas punasipuli. Lisää oliiviöljyä, limen mehua ja suolaa.
Laita tomaattipihvin päälle tomaattisalaatti, ja viimeistele annos naudan kuve viipaleilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan