Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Tomaattia ja Naudan kuvetta – Oscarin resepti

Julkaistu 14.02.2023 21:00

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -kauden toisessa jaksossa valmistettiin annos tomaatista.

Raaka-aineet

  • 1 kpl Punasipuli
  • 2 kpl Pihvitomaattia
  • 1 kpl Coeur de boeuf tomaatti
  • 1 kpl Lime
  • 1 dl Maissijauhoja
  • 50 g Voita
  • 600 g Naudan kuvetta
  • 4 rkl Sormisuolaa
  • Oliiviöljyä

Valmistusohje

Viipaloi pihvitomaatista sentin paksuisia pihvejä. Mausta oliiviöljyllä, suolalla ja limen mehulla.

Laita viisi tomaatti viipaletta savustimeen ja savusta noin 5-10minuuttia. Mausta naudan kuve suolalla ja pippurilla. Grillaa kunnes pihvissä on kaunis paistopinta ja haluttu kypsyys saavutettu. Kokonaisena grillattuun kuveeseen kannattaa käyttää paistomittaria.

Laita pihvi vetäytymään. Siirrä savustetut tomaatit tehosekoittimeen, lisää voi ja maissijauho ja aja tasaiseksi.

Valmista coeur de boeuf tomaatista salaatti silppuamalla tomaatti ja puolikas punasipuli. Lisää oliiviöljyä, limen mehua ja suolaa.

Laita tomaattipihvin päälle tomaattisalaatti, ja viimeistele annos naudan kuve viipaleilla.

Lisää aiheesta:

Neljän tuulen laatikko – Timon reseptiMasterChef: Totuus löytyy tomaatista – Timon reseptiMasterChef: Zuccini alla parmigiana – Marinan reseptiMasterChef VIP: Naudan ulkofilepihviä, ranskalaisia ja punaviinikastiketta – Miskan reseptiMasterChef VIP: Sinihomejuusto-hampurilainen – Joel Harkimon reseptiSteaksandwich
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti