MasterChef: Lauantai-illan pelastus (Sieni-sipulileipä) – Timon resepti
Julkaistu
MasterChef Suomi -kauden seitsemännessä jaksossa tehtiin grillileipä.
Ainekset
- Vaalea paahtoleipä
- 1 dl Sieni
- 1 dl Pilkottu sipuli
- 1 dl Siivuttu tomaatti
- 1 dl Majoneesi (Hellmans)
- 1 tl Savupaprika
- 1 tl Raastettu valkosipuli
- 3 dl Raastettu Alppi Kreivi-juusto
Valmistusohje
Pilko sienet ja sipuli pieniksi. Lisää pilkotut sienet ja sipuli kattilaan pienen nokareen voin kanssa ja kuullota pehmeiksi. Lisää 1dl juustoraastetta ja muhenna.
Pilko tomaatit ohuiksi siivuiksi. Voitele leivät majoneesilla. Täytä juustolla ja täytteillä. Grillaa leivät pannulla, grillissä tai voileipägrillissä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut