Mainos

MasterChef VIP: Sinihomejuusto-hampurilainen – Joel Harkimon resepti

MasterChef VIP -sarjan seitsemännessä jaksossa valmistettiin ruokavaraston raaka-aineista hampurilainen.

Valmista pikkeliliemi kurkuille

  • 3 dl vettä
  • 2 dl valkoviinietikkaa
  • 1 dl sokeria
  • 2 rkl suolaa
  • Leikkaa kurkusta siivuja ja kaada liemi päälle. Anna maustua vähintään 30 min.

Sinihomejuustokastike

  • Valmista sinihomejuustokastike sulattamalla aurajuustoa pannulla pienen kerman kera. Sekoita sulanut ja hieman jäähtynyt aurajuusto kermaseos majoneesiin. Lisää pihvin päälle reippaasti

Jauhelihapihvi

  • sika nauta -jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Pilko sipulista pieniä kuutioita ja sekoita massaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista pannulla rasvassa kunnes pinta saanut väriä, laita vielä uuniin noin 10 min, jotta pihvit varmasti ovat kypsiä sisältä. Leikkaa hampurilaissämpylä puoliksii ja lämmitä paistinpannulla, jotta saa hieman väriä leikkauspinnoille. Lisää hampurilaisen väliin pihvi, vihreää salaattia, tomaatin viipaleita ja pikkelöityjä kurkkuja ja viimeistele aurajuustokastikkeella.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja