Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef VIP: Sinihomejuusto-hampurilainen – Joel Harkimon resepti

Sara Forsius / Mtv3
Julkaistu 20.04.2021 14:21

MTV LIFESTYLE

MasterChef VIP -sarjan seitsemännessä jaksossa valmistettiin ruokavaraston raaka-aineista hampurilainen.

Valmista pikkeliliemi kurkuille

  • 3 dl vettä
  • 2 dl valkoviinietikkaa
  • 1 dl sokeria
  • 2 rkl suolaa
  • Leikkaa kurkusta siivuja ja kaada liemi päälle. Anna maustua vähintään 30 min.

Sinihomejuustokastike

  • Valmista sinihomejuustokastike sulattamalla aurajuustoa pannulla pienen kerman kera. Sekoita sulanut ja hieman jäähtynyt aurajuusto kermaseos majoneesiin. Lisää pihvin päälle reippaasti

Jauhelihapihvi

  • sika nauta -jauhelihaa
  • 1 sipuli
  • suolaa
  • pippuria

Valmistusohje

Pilko sipulista pieniä kuutioita ja sekoita massaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Paista pannulla rasvassa kunnes pinta saanut väriä, laita vielä uuniin noin 10 min, jotta pihvit varmasti ovat kypsiä sisältä. Leikkaa hampurilaissämpylä puoliksii ja lämmitä paistinpannulla, jotta saa hieman väriä leikkauspinnoille. Lisää hampurilaisen väliin pihvi, vihreää salaattia, tomaatin viipaleita ja pikkelöityjä kurkkuja ja viimeistele aurajuustokastikkeella.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Tomaattia ja Naudan kuvetta – Oscarin reseptiMasterChef: Naudan Ribeye-pihvi – Santun reseptiMasterChef: Häränlihacarpaccio – Jennyn reseptiMinisterinleike ja perunamuusiAmerikkalainen sinihomejuusto-pekonihampurilainenLok Lak
MasterChefPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti