Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Parsa-pestotortelliinit – Ellan resepti

Julkaistu 22.02.2022 21:30

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan neljännessä jaksossa inspiroiduttiin Italiasta.

Ainekset

  • 140 g durumjauhoja
  • 140 g 00-jauhoja
  • 4 keltuaista
  • 1 kananmuna
  • nippu parsaa
  • 100 g ricottaa
  • kourallinen mantelia
  • 1 sitruuna
  • kourallinen basilikaa
  • fenkoli
  • voi

Valmistusohje

Valmista pasta, mittaa jauhot ja kananmunat kulhoon. Muotoile taikina ja tarvittaessa lisää tilkka vettä. kääri kelmuun ja anna levätä jääkaapissa.

Keitä parsat. Kuullota valkosipuli. Paahda mantelit. Jätä osa manteleista koristelua varten.

Lisää kulhoon parsat, valkosipuli, mantelit, basilika, puolikkaan sitruunanmehu, suolaa ja aja tasaiseksi. Sekoita ricotta sekaan.

Mankeloi pastataikina ohueksi. Leikkaa levystä muotilla ympyröitä ja pursota keskelle täytettä. sulje puoliympyröiksi ja yhdistä kulmat.

Paista fenkolia voissa ja lisää parsat pannulle.

Keitä pastat ja lisää pannulle. Lisää pannulle keitinvettä, pidä pannu liikkeellä ja anna veden haihtua. Koristele paahdetuilla manteleilla.

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Porsaan kassleria tomaatti-pähkinäkastikkeella, Jounin reseptiMasterChef Suomi: Myskikurpitsakeitto ja yrttiöljy, Erikan reseptiMasterChef: Hatsapuri – Ellan reseptiMasterChef: Tortelliineja tomaattiliemessä – Tiian reseptiMasterChef: Tajarin alla frutti di mare – Teemu V:n reseptiMasterChef: Tortellini alla funghi e cipolla – Joonaksen resepti
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti