Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef Suomi: Porsaan kassleria tomaatti-pähkinäkastikkeella, Jounin resepti

MTV
Julkaistu 04.03.2025 20:45

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan 7. kauden neljännen jakson resepti.

KASSLER

  • 200 g porsaan kassleria
  • 1 sipuli
  • 5 dl kanalientä
  • 5 tomaattia
  • 10 kirsikkatomaattia koristeluun
  • Jkorianteria koristeluun
  • 3 rkl Voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja

SATSIVIATAHNAA

  • ½ pnt korianteria
  • 200 g saksanpähkinöitä
  • 1 sitruuna
  • 2 chiliä
  • 2 tomaattia
  • 3 valkosipulinkynttä

Valmistusohje

Hienonna satsiviatahna silkkiseksi tahnaksi laittamalla kaikki ainekset kutteriin. Jätä tahna odottamaan.

Pilko sipuli pieniksi ja laita kuumalle pannulle öljyä ja sipulit perään.

Kuullota sipulit ja ota ne lautaselle sivuun. Leikkaa kassler noin 1 cm x 2 cm paloiksi, mausta suolalla ja pippurilla ja paista niihin hyvä paistopinta.

Ota ne myös lautaselle sivuun.

Lisää pannulle voita ja kun se on sulanut lisää jauhot pannulle myös.

Älä ruskista. Kun voi-jauhoseos alkaa muuttaa väriään, lisää kanaliemi ja pilkotut tomaatit.

Anna hautua hetken ja lisää osa satsiviatahnasta. Sekoita ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa tahnaa.

Lopussa lisää kaslerit pannulle kastikkeen sekaan, hauduta kypsäksi ja tee itsellesi maittava annos.

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Kuhaa jalapenojogurttikastikkeella, Taijan reseptiMasterChef Suomi: Mausteinen Lihapata, Then reseptiMasterChef Suomi: Valkosipuliöljyssä paistettua kanaa, sipulipyrettä, friteerattua purjoa & purjoöljyä, Isabelin reseptiMasterChef: Kuhaa ja kukkakaalia – Sininen joukkueMasterChef: Jauhelipihvit – Teemu I:n reseptiMasterChef: Kermainen sipuliperunakeitto – Tiian resepti
MasterChef-reseptitMasterChefPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef-reseptit
  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti