MasterChef: Tortellini alla funghi e cipolla – Joonaksen resepti

mc_eps4_annos_joonas_kuvaaja_juuli_aschan_2

MasterChef Suomi -sarjan neljännessä jaksossa inspiroiduttiin Italiasta.

Ainekset

  • 140 g oo-jauhoa
  • 140 g vehnäjauhoa
  • 2 rkl vettä
  • 5 keltuaista ja 1 kokonainen muna
  • 1 suuri sipuli
  • 2 portobello sientä
  • 100g parmesaania
  • muutama salvianlehti

Valmistusohje

Tee jauhoista ja kananmunista sekä vedestä pastataikina, anna levätä 30 minuuttia. 

Silppua sipulit ja sienet, paista ne kypsiksi rapsiöljyssä, lisää voita.

Aja sipulit ja sienet parmesaanin kanssa tasaiseksi massaksi.

Tee pastataikinasta neliön muotoisa tortellineja, pursota keskelle pieni määrä täytettä.

Taita tortellinien vastakkaiset kulmat yhteen muodostaen kolmioita, sen jälkeen kolmion päädyt yhteen jolloin tortellinin muoto syntyy pyöreäksi.

Keitä tortellinit runsaasti suolatussa kiehuvassa vedessä 1 min.

Siirrä tortellinit pannulle, lisää voita, salviaa ja pastan keitinvettä.

Kuullota sienet pannulla ja siirrä ne lautasille, nosta päälle salvianlehdet ja raasta parmesaania.

Parhaat ruokaohjelmat