MasterChef: Tortellini alla funghi e cipolla – Joonaksen resepti
MasterChef Suomi -sarjan neljännessä jaksossa inspiroiduttiin Italiasta.
Ainekset
- 140 g oo-jauhoa
- 140 g vehnäjauhoa
- 2 rkl vettä
- 5 keltuaista ja 1 kokonainen muna
- 1 suuri sipuli
- 2 portobello sientä
- 100g parmesaania
- muutama salvianlehti
Valmistusohje
Tee jauhoista ja kananmunista sekä vedestä pastataikina, anna levätä 30 minuuttia.
Silppua sipulit ja sienet, paista ne kypsiksi rapsiöljyssä, lisää voita.
Aja sipulit ja sienet parmesaanin kanssa tasaiseksi massaksi.
Tee pastataikinasta neliön muotoisa tortellineja, pursota keskelle pieni määrä täytettä.
Taita tortellinien vastakkaiset kulmat yhteen muodostaen kolmioita, sen jälkeen kolmion päädyt yhteen jolloin tortellinin muoto syntyy pyöreäksi.
Keitä tortellinit runsaasti suolatussa kiehuvassa vedessä 1 min.
Siirrä tortellinit pannulle, lisää voita, salviaa ja pastan keitinvettä.
Kuullota sienet pannulla ja siirrä ne lautasille, nosta päälle salvianlehdet ja raasta parmesaania.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti