Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Tortellini alla funghi e cipolla – Joonaksen resepti

Julkaistu 22.02.2022 21:30

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -sarjan neljännessä jaksossa inspiroiduttiin Italiasta.

Ainekset

  • 140 g oo-jauhoa
  • 140 g vehnäjauhoa
  • 2 rkl vettä
  • 5 keltuaista ja 1 kokonainen muna
  • 1 suuri sipuli
  • 2 portobello sientä
  • 100g parmesaania
  • muutama salvianlehti

Valmistusohje

Tee jauhoista ja kananmunista sekä vedestä pastataikina, anna levätä 30 minuuttia. 

Silppua sipulit ja sienet, paista ne kypsiksi rapsiöljyssä, lisää voita.

Aja sipulit ja sienet parmesaanin kanssa tasaiseksi massaksi.

Tee pastataikinasta neliön muotoisa tortellineja, pursota keskelle pieni määrä täytettä.

Taita tortellinien vastakkaiset kulmat yhteen muodostaen kolmioita, sen jälkeen kolmion päädyt yhteen jolloin tortellinin muoto syntyy pyöreäksi.

Keitä tortellinit runsaasti suolatussa kiehuvassa vedessä 1 min.

Siirrä tortellinit pannulle, lisää voita, salviaa ja pastan keitinvettä.

Kuullota sienet pannulla ja siirrä ne lautasille, nosta päälle salvianlehdet ja raasta parmesaania.

Lisää aiheesta:

MasterChef Suomi: Latva-artisokkaa juutalaiseen tapaan ja antipasti, Samun reseptiMasterChef: Sienipelmeni – Vihreän joukkueen reseptiMasterChef: Tortelliineja tomaattiliemessä – Tiian reseptiMasterChef: Tajarin alla frutti di mare – Teemu V:n reseptiMasterChef: Zuccini alla parmigiana – Marinan reseptiMasterChef: Parsa-pestotortelliinit – Ellan resepti
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti