Paahda sipuleita ja maa-artisokkia hibachilla. Käsittele kyyhy ja ota ranka irti ja leikkaa paloiksi. Grillaa sitäkin hibachilla.
Keitä yhdessä kattilassa perunoita, toisessa maa-artisokkia ja kolmannessa pikkelilientä. Kaada kuuma pikkeliliemi pestyjen kanttarellien päälle.
Lisää kattilaan sipulit, maa-artisokat ja kyyhkyn rangat kattilaan. Keitä täysillä hetki.
Lisää männyt ja öljy blenderiin ja anna blendata noin 5 minuuttia täysillä. Siivilöi
Kuori kypsät maa-artisokat lusikalla. Friteeraa kupit rapeaksi. Friteeraa samassa öljyssä jäkälät ja mausta suolalla ja tryffelillä.
Mausta ricotta hienonnetulla ruohosipulilla, pikkelöidyllä. Täytä maa-artisokka kuoret pleittaus vaiheessa ricotalla ja pikkelöidyllä kantarellilla.
