Renssaa kana ja ota rintafileestä nahka pois. Leikkaa valkosipuliruohosta hienoa chiffonadea. Pyöritä kananrintafilee pituussuunnassa tiukalle rullalle ja leivitä se valkosipuliruoholla ja suolalla, mutta jätä pieni osa vs-ruohoa koristeeksi. Kääri rulla tiukasti elmukelmuun ja tee elmukelmun päihin solmut (Voit tarvittaessa leikata pienet suikaleet kelmusta ja sitoa niillä kelmun päädyt). Laita vettä medium lämmölle kiehumaan ja laita ballotine sinne niin, että se juuri peittyy. Aseta lämpömittari kanaan ja odota, kunnes lämpötila nousee 75 asteeseen.
Lämmitä uuni 200 asteeseen. Pilko puhdistetut, mutta ei kuoritut maa-artisokat pituussuunnassa 0.5 cm paksuisiksi paloiksi, rouhi päälle suolaa ja lorauta vähän rypsiöljyä tai pieniä nokareita voita. Paahda uunissa niin kauan kunnes ovat rapeita, n. 35min.
