Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef: Chorizoa ja Romescoa – Heinin resepti

Julkaistu 14.02.2023 21:00

MTV LIFESTYLE

MasterChef Suomi -kauden toisessa jaksossa valmistettiin annos tomaatista.

Romesco-kastike

  • 1 kpl Punainen paprika
  • 3 kpl Terttutomaattia
  • 2 kpl Valkosipulin kynttä
  • 1 dl Manteleita
  • 1 kpl Chili
  • 2 rkl Balsamietikkaa
  • 2 rkl Balsamicoa
  • 1 tl Hunajaa
  • 2 tl Suolaa
  • 3 rkl Rapsiöljyä

Raaka-aineet

  • 3 kpl Chorizomakkaraa
  • 7 kpl Pieniä terttukirsikka tomaatteja
  • 1 rkl Hunajaa
  • 3 kpl Pieniä keltaisia luumutomaatteja
  • Puolikas punasipuli
  • Puolikas lime
  • 2 kpl Tankoparsaa

Valmistusohje

Paloittele isoiksi paloiksi paprika, tomaatit, chili sekä kuori valkosipulit. Paahda pellillä uunissa 200 asteessa, kunnes vihannekset ovat saaneet kunnolla väriä. Jos mahdollista, voit myös grillata kasviksiin paahtuneen pinnan. Paahda mantelit pannulla hennon ruskeiksi. Siirrä kaikki tuotteet tehosekoittimeen. Lisää rapsiöljy, etikka, balsamico, hunaja ja mausteet. Aja tehosekoittimessa kastike hienoksi.

Laita kirsikkatomaatit terttuineen pellille. Laita rypsiöljyä, suolaa ja hunajaa. Paahda 180 asteessa uunissa noin 25min.

Pilko keltaisia- ja punaisia- pieniä tomaatteja pieneksi. Pilko mukaan puolikas punasipuli. Mausta limenmehulla, suolalla ja hyppysellisellä sokeria.

Grillaa tankoparsat ja chorizomakkara grillissä. Mausta parsat suolalla.

Kokoa annos ja koristele.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Fiteeratut kasvispihvit ja wasabimajoneesia – Saijan resepti MasterChef: Tomaattia kahdella tapaa ja ricottajuustoa – Saijan reseptiMasterChef: Aasialainen tomaattikeitto ja kantarellia – Katjan reseptiMasterChef VIP: Bouillabaissea ja sahramimajoneesia – Anna Perhon reseptiMasterChef VIP: Paistettua kuhaa, paahdettuja bataattilohkoja, kanttarelleja ja suippokaali-porkkanaraastetta – Jarmo Kosken reseptiHaalea vegesalaatti
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti