Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

MasterChef VIP: Paistettua kuhaa, paahdettuja bataattilohkoja, kanttarelleja ja suippokaali-porkkanaraastetta – Jarmo Kosken resepti

Sara Forsius / Mtv3
Julkaistu 04.03.2021 09:13

MTV LIFESTYLE

Kuha

  • 2 kpl Kuhafile
  • 2 rkl Voita
  • 1 rkl Sitruunanmehua
  • Pippuri
  • Suola

Bataattilohkot

  • 1 kpl Bataatti
  • 3 rkl Öljyä
  • 1 rkl Seesaminsiemeniä
  • Pippuri
  • Suola

Kanttarellit

  • 2 dl Kanttarelleja
  • 1/2 kpl Sipuli
  • 1 kpl Valkosipulinkynsi
  • 2 rkl Voita
  • 0,5 tl Curryjauhe
  • Pippuri
  • Suola

Kaali-porkkanaraaste

  • 1/2 kpl Suippokaalia
  • 1 kpl Porkkana
  • 1 rkl Oliiviöljyä
  • 2 tl Valkoviinietikkaa
  • Suola

Valmistusohje

Valmista kaali-porkkanaraaste. Suikaloi suippokaali ja porkkana. Sekoita. Mausta raastesalaatti oliiviöljyllä ja valkoviinietikalla.

Valmista bataattilohkot. Pilko bataatti lohkoiksi ja pyörittele lohkot öljyssä. Mausta seesaminsiemenillä, pippurilla ja suolalla. Paahda 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes bataattilohkot ovat rapeita.

Valmista kanttarellit. Puhdista sienet ja pilko. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Paista sienet ja sipulit voissa pannulla. Mausta currylla, pippurilla ja suolalla.

MasterChef VIP -sarjan ensimmäisessä tehtävässä kilpailijat pääsevät esittelemään omia ruokamieltymyksiään, kun kokattavana on autiosaaren annos: mitä kukin olisi valmis syömään koko lopun elämänsä?

Valmista kuha. Paista kuhafileet voissa pannulla. Mausta sitruunanmehulla, pippurilla ja suolalla.

Kokoa annos.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Aasialainen tomaattikeitto ja kantarellia – Katjan reseptiMasterChef: Chorizoa ja Romescoa – Heinin reseptiMasterChef VIP: Tuju tortillakeitto – Miska Haakanan reseptiMasterChef VIP: Kanan sisäfilettä punaisessa currykastikkeessa, linssimuhennosta ja kermaviilikastiketta – Max Seeckin reseptiMasterChef VIP: Korealaista chiliporsasta, gochjuangilla maustettua riisiä ja sesam-papuja – Anna Perhon reseptiMasterChef VIP: Paistettuja kampasimpukoita, mustatorvisieniä, paahdetuja maa-artisokkia ja persiljaöljyä – Vikin resepti
MasterChefMasterChef-reseptitPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

MasterChef
  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kuhan seläkettä, perunafondant, valkoviinikastike ja vihanneksia, Darinan resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, jäävihanneksia ja katkarapu-voivaahtokastike, Valtterin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Perunagnocchit, romesco ja rosmariiniöljy, Samulin resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Hiramasa sashimi lautanen, Markun resepti

  • 20.5.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Chilistä kampasimpukkaa ja sokerihernepyrettä, Darinan resepti