Marinoidut surimi-kylmäsavulohirullat
Kesälläkin on helppoa syödä kevyesti. Nämä rullat sopivat myös laihduttajan ruokavalioon.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 300 g surimipuikkoja
- 1 sitruuna
- nippu tilliä
- 100 g viipaloitua kylmäsavulohta
Valmistusohje
Sulata surimipuikot ja purista niiden päälle sitruunamehua. Leikkaa tilli hakkeeksi ja mausta surimi sillä.
Levitä kylmäsavulohiviipaleita laudalle ja aseta 2-3 marinoitua surimipuikkoa kunkin päälle.
Rullaa ja kiinnitä hammastikulla. Grillaa rullat nopeasti, ilman rasvaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Mokkapalat
-
Anun mokkakakku
-
Jäädytetty Nutella-juustokakku
-
Taivaallinen omenahillo
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalat – Nannan täydellinen ohje, jolla saat uskomattoman mehevän lopputuloksen
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki