Makkara-siitakevartaat
Grillivartaissa tirisevät makkarat, sienet ja paprikat sekä muut ihanat kesän maut. Grillaa ja nauti!
Ainekset
- 700 g erilaisia makkaroita
- 1 rasia suuria siitakesieniä
- 1 prk vihreitä, isoja oliiveja
- 1 prk paprikaviipaleita
- 4 rkl sinappia
- rouhittua mustapippuria
- 2 rkl balsamico-siirappia
- 4 rkl oliiviöljyä
- varrastikkuja
Lisäkesalaatti
- 1 ruukku vihreää salaattia
- 1 vuonankaalisalaatti
- nippu basilikanlehtiä
- 4 rkl balsamico-etikkaa
- 4 rkl oliiviöljyä
- salaattijuustoa
Valmistusohje
Kuutioi makkara ja pieni paprikapaloja hiukan. Kumoa ainekset marinointikulhoon ja mausta sinapilla, pippurilla, balsamicosiirapilla ja oliiviöljyllä.
Anna maustua tunnin verran ja pistele vuorotellen varrastikkuihin.
Grillaa vartaat ja tarjoa salaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti