Makkara-peruna-paprikavartaat
Makkarasta on moneksi ja jopa vartaisiin. Sinappinen dippi kuuluu ehdottomasti makkaran kaveriksi. Makuyhdistelmä on voittamaton.
Ainekset
- 400 g grillimakkaraa paloina
- 8 kypsää uutta perunaa
- 1 paprika lohkoina
- 2 punasipulia lohkoina
- 0,5 dl oliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 1 rkl limen mehua
- suolaa
- vastajauhettua mustapippuria
Valmistusohje
Liota grillitikkuja haaleassa vedessä ja pujota sen jälkeen tikkuihin makkaraa, perunoita, paprikaa ja sipulia.
Sekoita oliiviöljyn joukkoon mausteet ja sivele vartaat juuri ennen grillausta mausteöljyllä.
Grillaa vartaat kauniin ruskeiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Meksikolainen papukeitto
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Kapen helppo kurpitsapasta