Makkarasta on moneksi ja jopa vartaisiin. Sinappinen dippi kuuluu ehdottomasti makkaran kaveriksi. Makuyhdistelmä on voittamaton.
Ainekset
- 400 g grillimakkaraa paloina
- 8 kypsää uutta perunaa
- 1 paprika lohkoina
- 2 punasipulia lohkoina
- 0,5 dl oliiviöljyä
- 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
- 1 rkl limen mehua
- suolaa
- vastajauhettua mustapippuria
Valmistusohje
Liota grillitikkuja haaleassa vedessä ja pujota sen jälkeen tikkuihin makkaraa, perunoita, paprikaa ja sipulia.
Sekoita oliiviöljyn joukkoon mausteet ja sivele vartaat juuri ennen grillausta mausteöljyllä.
Grillaa vartaat kauniin ruskeiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.