Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Sitruunaruohonautaa vartaassa

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Ainekset

  • 500 g naudan sisäfileetä
  • 4 sitruunanruohotankoa
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 2 rkl kalakastiketta
  • 2 rkl seesamiöljyä
  • 1,5 tl viismaustetta
  • 2 rkl hunajaa
  • pieni nippu korianteria

Valmistusohje

Leikkaa filee 4 cm kuutioiksi. Leikkaa pois sitruunaruohoista kaksi kolmasosaa ylhäältä. Poista jäljelle jäävistä sitruunaruohon osista uloimmat lehdet ja hienonna ytimet.

Sekoita kulhossa sitruunaruoho, valkosipuli, kalakastike, seesamiöljy, viismauste, hunaja ja korianteri. Lisää liha, kääntele marinadin joukkoon ja anna marinoitua puolisen tuntia (tai voit laittaa marinoitumaan jo edellisenä päivänä).

Ota liha marinadista ja pujota vartaisiin (jos käytät puisia, liota niitä puolisen tuntia). Paista joko paistinpannussa tai grillivastusten alla (tai grillaa). Tarjoile salaatinlehdiltä.

Lisää aiheesta:

TandorikanaaThai-maustettu kanapataLohta rucolapeston keraKebabvartaatSitruunainen oliivi-lammaspataKookoskana
LihavartaatKananmunatonGluteenitonLaktoositonAlkuruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Lihavartaat
  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Sitruunaruohonautaa vartaassa

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Grillivartaat kahdella lihalla ja omenaohukaiset

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Marinoidut lihavartaat wokkivihannesten kera

  • 18.02.201300:00
    Videoreseptit

    Makkara-peruna-paprikavartaat

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Lihavartaat maapähkinäkastikkeessa