Makkarapasta
Julkaistu
Makkara maistuu myös pastan kera. Tuhti pasta sopii hyvin kesäillan ruoaksi.
Ainekset
- 700 g erilaisia makkaroita
- 1 rasia siitakesieniä
- 1 sipuli
- 2 tomaattia
- 1 kesäkurpitsa
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 pss chilipastaa
- 1 puntti basilikaa
- 200 g salaattijuustokuutioita
- 4 rkl salaattijuuston öljyä
Valmistusohje
Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois. Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa ja valkosipulinkynnet.
Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä. Lisää ensin valkosipuli ja kokonaiset sienet ja sitten viipaloidut vihannekset.
Kaada pasta pannulle ja mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä. Mausta vielä lopuksi sinappiöljyllä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan