Lämmin makrillisalaatti

Ihanan ruokaisa salaatti aloittaa viikonlopun vieton. Kevyttä, herkullista ja maistuvaa.

Ainekset

  • 250 g säilöttyjä makrillifileitä
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 1 punasipuli
  • 50 g cashew-pähkinöitä
  • 1 rkl kapriksia
  • 2 rkl vadelmaviinietikkaa
  • 100 g jäävuorisalaattia
  • 50 g rucolaa
  • 50 g punasalaattia
  • 2 keitettyä kananmunaa
  • tilliä
  • (tuoretta leipää)

Valmistusohje

Kuumenna pannulla oliiviöljyä. Kuullota lohkottu sipuli, kirsikkatomaatit ja cashew-pähkinät. Mausta kapriksilla ja viinietikalla ja nosta makrillit pannulle. Anna kalojen vain lämmetä - älä paista niitä.

Revi salaatit lautasille ja kumoa pannulla olevat ainekset liemineen päälle. Halkaise kananmuna ja nosta se salaatin päälle. Koristele ja mausta lopuksi tillillä. Tarjoa lisänä tuoretta leipää.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja