Julkaistu
Insalata del contadino yhdistää onnistuneesti melonia ja appelsiinia.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4 hengelle
- 1 appelsiini
- 1 sitruuna
- 2 pientä cantaloupe-melonia kuutioituina
- suolaa, neitsytoliiviöljyä, vastapuristettua sitruunamehua
Valmistusohje
- Kuori appelsiini ja sitruuna, irrota hedelmäliha kalvoista.
- Viipaloi hedelmät ja laita kulhoon.
- Lisää meloni, mausta suolalla, öljyllä sekä sitruunamehulla.
- Sekoita hyvin ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!