Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lohi-punasipuliceviche

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Neljälle

  • 300 g lohta
  • ½ dl puristettua limemehua
  • ½ dl puristettua sitruunamehua
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • vapaavalintaista salaattia
  • ½ punasipuli

Valmistusohje

1. Marinadi: Sekoita limemehu, sitruunamehu ja öljy. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Viipaloi lohi ja laita viipaleet vuokaan. Kaada marinadi päälle ja anna marinoitua yön yli. Kalasta pitää tulla valkoinen ja läpinäkyvä.

3. Kuori ja viipaloi punasipuli. Huuhdo salaatti ja asettele vadille. Asettele lohiviipaleet salaatin päälle, koristele punasipulilla.

Ceviche on eteläamerikkalainen vastine graavaukselle. Kala marinoidaan limessä ja sitruunassa, joka tekee kalasta ”valmistettua” ja maukasta. Tarjoile alkuruokana tai seisovassa pöydässä.

Lisää aiheesta:

Halstrattuja lohipaloja vihannesdipilläPippurilohiLohitartar ja perunaaLohitartar avokadon keraUusia perunoita ja herneitä tillikastikkeessaSitruunamarinoidut simpukat
CevicheAlkuruoatKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonKeventäjätLisäkeruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Ceviche
  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Lohi-avokadoceviche

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Kampasimpukka-ruijanpallasceviche

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Silakkaceviche- ja pihvit

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Turskaceviche sitruuna-limettimarinadissa

  • 18.02.201300:00
    Välipalat

    Surimiceviche avokadon, papaijan ja limen kera