Lohi-katkarapucocktail mangon ja avokadon kera

Tässä mainio alkuruokacocktail illallisen alkajaisiksi. Mango ja avokado takaavat raikkaan maun.

4 annosta

  • ½ mango
  • 1 pieni punasipuli
  • ½ kurkku
  • 1 avokado
  • 400 g katkarapuja
  • 150 g savulohta
  • 1 tl sitruunamehua
  • 2 tl silputtua korianteria
  • 1/4 jäävuorisalaattia
  • 1 tomaatti

Koristeluun

  • 4 sitruunanlohkoa
  • 4 tillinoksaa
  • salaatinlehtiä

Valmistusohje

1. Kuori katkaravut. Leikkaa mango, punasipuli, kurkku, tomaatti ja avokado pieniksi kuutioiksi. Suikaloi jäävuorisalaatti. Pane osa katkaravuista syrjään koristelua varten ja kuutioi loput. Kuutioi myös lohi.

2. Sekoita vihannes-, hedelmä-, katkarapu- ja lohikuutiot sekä jäävuorisalaatti keskenään. Kaada joukkoon sitruunamehua. Mausta korianterilla.

3. Huuhdo salaatinlehdet, aseta cocktaillasiin ja täytä lasit katkarapu-lohisalaatilla. Koristele tillillä ja sitruunalohkoilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!