Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lohi-kasvisvartaat

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Ainekset

  • 500 g lohifileetä
  • 200 g kesäkurpitsaa
  • 150 g keltaista paprikaa
  • 200 g herkkusieniä
  • 100 g tomaattia
  • 2 tl rypsiöljyä
  • ripaus merisuolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Leikkaa lohi noin 2,5-3 cm:n kuutioiksi. Paloittele kesäkurpitsa ja paprika samansuuruisiksi paloiksi. Halkaise isommat herkkusienet.

Kun grillaat hiili- tai kaasugrillillä, liota puisia grillitikkuja ½-2 tuntia vedessä ennen käyttöä, etteivät ne syty palamaan. Voit käyttää myös metallitikkuja.

Pujottele kasvis- ja lohipalat tikkuihin. Jos kaikki kasvikset eivät mahdu, tee muutama kasvistikku erikseen.

Sipaise kasvisten pinta öljyllä.

Grillaa ritilän tai parilan päällä 2-3 minuuttia ahkerasti käännellen. Varo ettei grilli ole liian kuuma.

Helpot lohi-kasvisvartaat valmistuvat nopeasti grillissä, mutta myös kätevästi lieden päällä parila- tai paistinpannussa. Energiapitoisuus: 292 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta <a href="http://keventajat.fi/">keventajat.fi</a>.

Lisää aiheesta:

Kala- ja äyriäisvartaatRaikas ja ripeä lohikeittoPoronkäristys sienillä höystettynäParsaa kevytvuohenjuuston ja parmesaanin keraArtisokalla ja fetalla täytetyt kuharullatKesäkurpitsa-tomaattipasta
Grillattu lohiLohivartaatKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonKeventäjätNopeat ja helpotVideoreseptitPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Grillattu lohi
  • 06.07.201713:50
    Huomenta Suomi

    Tataki-salaatti eli japanilaistyylinen maalaissalaatti

  • 21.06.201707:44
    Pääruoat

    Chimichurri-lohi vartaassa ja mangoslaw

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Grillattu lohi vuohenjuuston kera

  • 18.02.201300:00
    Kastikkeet ja dipit

    Grillilohta ja tillihollandaise

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Grillattua graavilohta