Lohi-avokadoceviche

Limen raikastamat lohi ja avokado ovat terveellinen ja herkullinen yhdistelmä.

Ainekset

  • 400 g ruodotonta ja nahatonta lohta
  • 2 limeä
  • 2 avokadoa
  • 0,5 rkl minttua
  • 1 sipulin varsi
  • suolaa

Valmistusohje

Kuutioi lohi sormenpään kokoisiksi kuutioiksi. Purista limeistä mehut kulhoon ja lisää lohikuutiot. Anna marinoitua jääkaapissa noin tunti.

Kaada limemehu pois lohikuutioista. Kuori ja kuutioi avokadot ja lisää lohen joukkoon. Anna maustua jääkaapissa vielä puoli tuntia.

Mausta hienonnetulla mintulla, sipulinvarsirenkailla ja suolalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.