Lohi-avokadoceviche
Limen raikastamat lohi ja avokado ovat terveellinen ja herkullinen yhdistelmä.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 400 g ruodotonta ja nahatonta lohta
- 2 limeä
- 2 avokadoa
- 0,5 rkl minttua
- 1 sipulin varsi
- suolaa
Valmistusohje
Kuutioi lohi sormenpään kokoisiksi kuutioiksi. Purista limeistä mehut kulhoon ja lisää lohikuutiot. Anna marinoitua jääkaapissa noin tunti.
Kaada limemehu pois lohikuutioista. Kuori ja kuutioi avokadot ja lisää lohen joukkoon. Anna maustua jääkaapissa vielä puoli tuntia.
Mausta hienonnetulla mintulla, sipulinvarsirenkailla ja suolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan