Linssisalaatti sitruunan ja persiljan kera
Tämä salaatti on erinomainen lisä mille aterialle tahansa. Kun mielikuvitusta ei tunnu riittävän, tee arkipäivällisestäsi suloisempi salaatin avulla. Salaatti sopii hyvin myös seisovaan pöytään.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Kuudelle
- 4 dl keitettyjä linssejä
- 1 hienoksi suikaloitu ryvässipuli
- 2 rkl oliiviöljyä
- puolen sitruunan mehu
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 1 dl persiljaa
Valmistusohje
1. Sekoita oliiviöljy ja sitruunamehu suolan ja pippurin kera kastikkeeksi.
2. Hienonna ryvässipuli. Sekoita sipuli ja kastike keitettyihin linsseihin.
3. Hienonna persilja karkeasti ja ripottele linssisalaatin päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan