Linssisalaatti sitruunan ja persiljan kera

Tämä salaatti on erinomainen lisä mille aterialle tahansa. Kun mielikuvitusta ei tunnu riittävän, tee arkipäivällisestäsi suloisempi salaatin avulla. Salaatti sopii hyvin myös seisovaan pöytään.

Kuudelle

  • 4 dl keitettyjä linssejä
  • 1 hienoksi suikaloitu ryvässipuli
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • puolen sitruunan mehu
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • 1 dl persiljaa

Valmistusohje

1. Sekoita oliiviöljy ja sitruunamehu suolan ja pippurin kera kastikkeeksi.

2. Hienonna ryvässipuli. Sekoita sipuli ja kastike keitettyihin linsseihin.

3. Hienonna persilja karkeasti ja ripottele linssisalaatin päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja