Linnan tähdet: Paistetut kampasimpukat
Anna-Leena Härkönen tarjosi Linnan tähdille muun muassa Paistettuja kampasimpukoita.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 12 kpl kampasimpukoita puhdistettuna
- 2 kpl porkkanaa
- ½ purjo
- 4 rkl voita
- paahdettuja pähkinöitä
- maustettua salaattia
- suolaa, valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuori ja suikaloi porkkana ohuiksi suikaleiksi.
2. Halkaise purjo, pese se huolellisesti ja suikaloi sekin.
3. Ota puolet voista ja laita se kasariin. Hauduta porkkana ja purjo siinä kypsäksi. Mausta suolalla sekä pippurilla.
4. Kuumenna paistinpannu ja lisää siihen loput voista. Paista kampasimpukat nopeasti molemmin puolin ja mausta ne paistamisen aikana.
5. Tarjoile kampasimpukat, vihannesten, paahdettujen pähkinöiden ja salaatin kera.
(MTV3)
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan