Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Lämmin salaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka

4 annosta

  • 1 keräsalaatti
  • 1 jääsalaatti
  • 1 punasalaatti
  • 1 kiinankaali
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 1 kourallinen tuoreita herkkusieniä
  • suolaa
  • jauhettua valkopippuria
  • oliiviöljyä
  • balsamiviinietikkaa

Valmistusohje

1. Huuhtele salaatit ja puhdista vihannekset. Leikkaa sipuli ohuiksi viipaleiksi, halkaise tomaatit ja viipaloi herkkusienet. Irrota parsakaalista nuput ja keitä niitä 2 minuuttia kevyesti suolalla maustetussa vedessä.

2. Kuumenna pannulla oliiviöljyä. Kuullota sipuli, tomaatit, herkkusienet ja parsakaalin nuput. Mausta balsamiviinietikalla, suolalla ja pippurilla. Nosta sivuun.

3. Anna salaatinlehtien lämmetä pannulla puolisen minuuttia. Asettele salaatinlehdet tarjoiluvadille ja lisää päälle kuullotetut vihannekset. Tarjoa heti.

Lämmin salaatti, wilted greens tai salade tiède. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja tokihan englannin- ja ranskankieliset nimet nostattavat veden kielelle. Pirskota salaatin päälle hyvälaatuista oliiviöljyä ja viinietikkaa ja mausta ripauksella vastajauhettua valkopippuria.

Lisää aiheesta:

Kylmä tomaattikeitto lasissaKylmä ja kuuma salaattiHaalea vegesalaattiCouscous-kikhernesalaattiKatkarapu-inkiväärisalaattiKesäinen lohisalaatti
Lämmin salaattiAlkuruoatSalaatitKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonKeventäjätPääruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Lämmin salaatti
  • 04.10.202214:19
    Gluteeniton

    Lämmin hävikkisalaatti – jääkaapin tähteistä valmistuu edullinen herkkuarkiruoka!

  • 21.06.202110:38
    Juhannus

    Mansikka-halloumisalaatti – paras kesäsalaatti törkeän hyvällä kastikkeella

  • 24.01.202009:45
    Hellapoliisi

    Lämmin lehtikaali-halloumisalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lämmin vuohenjuustosalaatti

  • 18.02.201300:00
    Juustosalaatti

    Lämmin tomaatti-fetasalaatti