Sekoita kylmiä ja kuumia vihanneksia salaattipedillä. Tarjoile kanan tai porsaanlihan kanssa.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 kukkakaali
- 1 nippu vihreää parsaa
- 10 tuoretta herkkusientä
- 1 oranssi paprika
- 1 pieni kerä tammenlehväsalaattia
- ½ kesäkurpitsa
- 2 tl puristettua sitruunamehua
- suolaa ja jauhettua mustapippuria
- 2 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Murra kukkakaali kimpuiksi ja kuori parsojen varret, paloittele parsat pienemmiksi. Keitä kukkakaalit ja parsat lähes pehmeiksi kevyesti suolatussa vedessä, valuta lävikössä.
2. Viipaloi herkkusienet, suikaloi paprika ja kesäkurpitsa. Laita salaatinlehdet suuren tarjoiluvadin pohjalle, asettele päälle paprikaa, kesäkurpitsaa ja herkkusieniä.
3. Laita lämpimät vihannekset päällimmäiseksi, tiputtele päälle öljyä ja viinietikkaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.