Kreikkalainen salaatti

Lomamuisto herää henkiin! Satsaa kunnolliseen fetajuustoon, joka on tehty lampaanmaidosta ja ostoa kivellisiä oliiveja, ne ovat maukkaampia. Suikaloitu punasipuli maistuu myös salaatissa.

Neljälle

  • 1 salaatinkerä
  • 1 endiivi
  • 2 pihvitomaattia
  • 200 g fetajuustoa
  • 20 mustaa oliivia
  • 1 dl suikaloitua purjoa
  • 1 purkki sardelleja

Kastike

  • 1 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl viinietikkaa
  • 2 rkl vettä
  • suolaa ja pippuria
  • 1 maustemitta oreganoa

Valmistusohje

1. Suikaloi salaatti ja endiivi kulhoon. Kuutioi tomaatit ja fetajuusto.

2. Sekoita ne ja oliivit keskenään ja lado loput ainekset päälle.

3. Sekoita kastike ja kaada se salaatille.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja