Kreikkalainen salaatti
Julkaistu
Lomamuisto herää henkiin! Satsaa kunnolliseen fetajuustoon, joka on tehty lampaanmaidosta ja ostoa kivellisiä oliiveja, ne ovat maukkaampia. Suikaloitu punasipuli maistuu myös salaatissa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 salaatinkerä
- 1 endiivi
- 2 pihvitomaattia
- 200 g fetajuustoa
- 20 mustaa oliivia
- 1 dl suikaloitua purjoa
- 1 purkki sardelleja
Kastike
- 1 dl oliiviöljyä
- 2 rkl viinietikkaa
- 2 rkl vettä
- suolaa ja pippuria
- 1 maustemitta oreganoa
Valmistusohje
1. Suikaloi salaatti ja endiivi kulhoon. Kuutioi tomaatit ja fetajuusto.
2. Sekoita ne ja oliivit keskenään ja lado loput ainekset päälle.
3. Sekoita kastike ja kaada se salaatille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka