1. Uuni päälle 200C pizzateholle (laita pizzakivi valmiiksi kylmään uuniin)2. Hienonna punajuuret monitoimikoneella3. Tee taikina. Liota kuivahiiva +42C veteen. Lisää jauhot, punajuurisose, hunaja, suola ja tuoreita rosmariinin "neulasia". Alusta taikinaa viitisen minuuttia. Sivele kohotuskulho kevyesti oliiviöljyllä, samoin taikinapallo. Peitä ja anna kohota lämpimässä kaksinkertaiseksi 1 - 1.5h ajan.4. Viipaloi vuohenjuusto ja paista uunissa kullanruskeiksi n.10min5. Paahda samalla saksanpähkinät6. Tee vihreä pesto7. Kuutioi loput punajuuret tai hienonna koneella.8. Leikkaa nektariini ohuiksi viipaleiksi9. Vaivaa taikinasta jauhotetulla alustalla ilmakuplat pois. Levitä oliiviöljyä leivinpaperille ja muotoile pizza siihen. Venytä mahdollisimman ohut pohja.10. Esipaista pizzapohjaa 2-3 min. Siirrä pizza leivinpapereineen pizzakiven päälle. Poista paperi 2-3 min päästä.11. Ota esipaistettu pizza uunista12. Levitä vihreää pestoa kauttaaltaan ohuelti (2-3rkl) pizzalle. Jätä pizzareunat näkyviin.13. Täytä pizza (kts.ohje)14. Murusta ja ripottele juustot päälle15. Paista pizza kauniiksi ja rapeaksi16. Ota uunista, pirskota pestoa, oliiviöljyä ja balsamicoa ja hunajaa päälle17. Muutama pyöräytys mustapippuria myllystä ja ripaus merisuolalastuja18. Koristele tuoreella timjamilla19. Tarjolle ison puisen leikkuulaudan päällä
