1. Viipaloi halloumijuustot ja laita uunipellille 200C paahtumaan, kunnes saavat väriä. Jäähdytä.
2. Leikkaa stanssilla yhteensä 20 pyöreää "siivua" kunkin leipäviipaleen keskeltä.
3. Valmista halloumimousse. Viipaloi halloumi pieniksi paloiksi. Surauta sitten kaikki aineet tehosekoittimessa sileäksi.
4. Valmista tabouleh-salaatti.
5. Tee ensin couscous. 1dl kiehuvaa vettä, 1dl bulguria. Kun se on vetäytynyt/valmista sekoita joukkoon 1dl sitruunamehua.
6. Pilko muut ainekset veitsellä pieniksi - "silppua" yrtit, ja sipuli, kuutioi tomaatit, kurkku. Sekoita nämä couscous :in joukkoon. Lisää 2-3 rkl oliiviöljyä ja mausta suolalla ja pippurilla.
7. Valmista punajuurihummus. Soseuta kaikki ainekset tehosekoittimessa sileiksi.
8. Aloita voileipäkakku leivosten teko.
9. Aseta pyöreä leipäviipale alustalle. Kostuta sitruunavedellä. Pursota halloumi-moussea päälle. Lusikoi taboulehia päälle. Laita toinen pyöreä viipale päälle. Kostuta sitruunavedellä.
10. Tee punajuurihummus pursotus päälle.
11. Koristele syötävillä kukilla ja mintun lehdillä.
