SUKLAAKUIVAKAKKU: Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Rouhi suklaa. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi ja sekoita vaahtoon munat yksitellen, jokaisen välissä voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää kuivat aineet ja piimä vuorotellen vatkaten voivaahdon joukkoon. Sekoita joukkoon lopuksi suklaarouhe. Kaada taikina kahteen voideltuun ja jauhotettuun puolipallon muotoiseen vuokaan (halkaisija n. 15 cm) ja paista uunin alatasolla n.45 min, kunnes tikkuun ei kokeiltaessa enää jää taikinaa. Anna levätä uunista oton jälkeen 5 min ja kumoa sitten. Jätä vuoat kakkujen päällejäähtymisen ajaksi kuivumista estämään. Voit tehostaa jäähtymistä laittamalla hieman jäähtyneen kakun jääkaappiin/pakastimeen.
