Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Koko Suomi leipoo: Veeran siemennäkkäri vihreillä lisukkeilla

Warner Bros. International Television Production Finland
Julkaistu 26.11.2018 21:03

MTV LIFESTYLE

Koko Suomi leipoo -ohjelman neljännen kauden kolmannessa jaksossa Veera leipoi Jyväjemmarin siemennäkkäriä vihreillä lisukkeilla.

Näkkäri

  • 2dl maissijauhoja
  • 1dl auringonkukansiemeniä
  • ½ dl seesaminsiemeniä
  • ½ dl kurpitsansiemeniä
  • ½ dl pellavansiemeniä
  • 2dl kiehuvaa vettä
  • ½ oliiviöljyä
  • laadukasta sormisuolaa

Hernetahna

  • 100g herneitä (tuoreita tai pakaste)
  • kourallinen tuoretta minttua
  • loraus oliiviöljyä
  • ripaus suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • ½ limen mehu

Avokado-fenkolilisuke

  • 1 avokado
  • ½ pieni fenkoli
  • sitruunan mehua noin 1rkl
  • 1rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Sekoita maissijauho ja siemenet. Lisää kiehuva vesi ja öljy ja sekoita. Tee pellille leivinpaperin päälle pieniä pyöreitä näkkäreitä, auta taputtelemaan ohueksi toisen leivinpaperin avulla. Ripottele päälle sormisuolaa ja paista 150° 45 minuuttia.

2. Hernetahnaa varten: Laita herneet, osa mintusta ja loraus öljyä kulhoon ja soseuta. Lisää tarvittaessa öljyä ja minttua maun mukaan ja mausta lopuksi limellä ja ripauksella suolaa ja pippuria.

3. Avokado-fenkolilisuketta varten: Suikaloi fenkoli ohueksi. Kuutioi avokado. Sekoita aineet keskenään.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Kukkakaali Flatbread – Ellan reseptiKoko Suomi leipoo: SillileivosKoko Suomi leipoo: Sannan siemennäkkäri ja yrttinen leviteKoko Suomi leipoo: Saaran valkosipulinensiemennäkkäriKoko Suomi leipoo: Petrin nokkosnäkkäriKoko Suomi leipoo: Annan siemennäkkäri yrttilevitteellä
Koko Suomi leipooKoko Suomi leipoo -reseptitLeivontaLeivontaSuolaiset leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Koko Suomi leipoo
  • 10.6.13:58
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Kesäheinän juhlakattaus, Sarahin resepti

  • 10.6.13:35
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Juhannusjuhlat, Johannan resepti

  • 5.6.14:18
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Keskikesä saaristossa, Ilonan resepti

  • 5.6.12:55
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: ”Sweet and savoury” -tartaletit, Sarahin resepti

  • 5.6.12:37
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Raparperikerkkis, Lauran resepti