Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Koko Suomi leipoo: Annan siemennäkkäri yrttilevitteellä

Warner Bros. International Television Production Finland
Julkaistu 26.11.2018 20:54

MTV LIFESTYLE

Koko Suomi leipoo -ohjelman kolmannen jakson taitotehtävässä, Anna leipoi siemennäkkäreitä yrttilevitteellä. Reseptistä tulee näkkäreitä 20 hengelle.

Näkkäri (20 hengelle)

  • 1 3/4dl auringonkukansiemeniä
  • 1dl seesaminsiemeniä
  • ½dl pellavansiemeniä
  • 1dl kaurahiutaleita
  • 2rkl perunajauhoja
  • 3/4tl merisuolaa
  • 3 kananmunaa

Levite

  • 100g maustamatonta tuorejuustoa
  • 50g pehmeää voita
  • 1 valkosipulin kynsi
  • Basilikaa (0,5dl)
  • Ruohosipulia (0,5dl)

Valmistusohje

Sekoita näkkäriainekset keskenään ja levitä seos pellille ohueksi levyksi. Paista 175 asteessa 25min. Ripottele vähän merisuolaa pehmeän näkkärin päälle hetki ennen uunista ottoa. Leikkaa muotilla juuri uunista tulleesta näkkäristä haluamasi muotoisia paloja tai murra näkkäri sopiviksi paloiksi.

Sekoita pehmeä rasva tuorejuustoon. Murskaa sekaan valkosipuli ja lisää yrtit. Soseuta sauvasekoittimella. Pursota levitteestä alustalle kaunis keko. Koristele yrteillä.

Lisää aiheesta:

Koko Suomi leipoo: Veeran siemennäkkäri vihreillä lisukkeillaKoko Suomi leipoo: Tommin Auringonkukan näkkäriKoko Suomi leipoo: Sannan siemennäkkäri ja yrttinen leviteKoko Suomi leipoo: Saaran valkosipulinensiemennäkkäriKoko Suomi leipoo: Petrin nokkosnäkkäriKoko Suomi leipoo: Marin Maistuvat siemennäkkäritikut paahdetulla valkosipulivoilla
Koko Suomi leipooKoko Suomi leipoo -reseptitLeivontaLeivontaSuolaiset leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Koko Suomi leipoo
  • 10.6.13:58
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Kesäheinän juhlakattaus, Sarahin resepti

  • 10.6.13:35
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Juhannusjuhlat, Johannan resepti

  • 5.6.14:18
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Keskikesä saaristossa, Ilonan resepti

  • 5.6.12:55
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: ”Sweet and savoury” -tartaletit, Sarahin resepti

  • 5.6.12:37
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Raparperikerkkis, Lauran resepti