Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Koko Suomi leipoo: Pinjan pyöreät siemennäkkärit

Warner Bros. International Television Production Finland
Julkaistu 26.11.2018 20:58

MTV LIFESTYLE

Koko Suomi leipoo -ohjelman neljännen kauden kolmannen jakson taitotehtävässä Pinja leipoi pyöreitä siemennäkkäreitä.

Ainekset

  • 2 ½ dl täysjyvämaissijauhoja
  • 1 ¼ dl auringonkukan siemeniä
  • ¾ dl kurpitsansiemeniä
  • ¾ dl pinjan siemeniä
  • ¾ dl pellavan siemeniä
  • ¾ dl oliiviöljyä
  • 3 dl kiehuvaa vettä
  • ½ tl suolaa
  • sormisuolaa
  • 50 g voita

Valmistusohje

1. Sekoita siemenet, suola ja maissijauhot yhteen.

2. Lisää kiehuva vesi ja oliiviöljy. Sekoita.

3. Painele näkkäri tasaiseksi pellille ja paina noin 9 cm halkaisijaltaan olevalla lasilla levystä pyöreitä näkkäreitä.

4. Ripottele pinnalle sormisuolaa.

5. Paista 150 asteisessa uunissa noin 50 min.

6. Tarjoile voin kanssa.

Lisää aiheesta:

Koko Suomi leipoo: Stracciatella cannolitKoko Suomi leipoo: Kolmen juuston hachapuriKoko Suomi leipoo: Tommin Auringonkukan näkkäriKoko Suomi leipoo: Sannan siemennäkkäri ja yrttinen leviteKoko Suomi leipoo: Petrin nokkosnäkkäriKoko Suomi leipoo: Annan siemennäkkäri yrttilevitteellä
Koko Suomi leipooKoko Suomi leipoo -reseptitLeivontaLeivontaSuolaiset leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Koko Suomi leipoo
  • 10.6.13:58
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Kesäheinän juhlakattaus, Sarahin resepti

  • 10.6.13:35
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Juhannusjuhlat, Johannan resepti

  • 5.6.14:18
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Keskikesä saaristossa, Ilonan resepti

  • 5.6.12:55
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: ”Sweet and savoury” -tartaletit, Sarahin resepti

  • 5.6.12:37
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Raparperikerkkis, Lauran resepti