Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Koko Suomi leipoo: Tommin Auringonkukan näkkäri

Warner Bros. International Television Production Finland
Julkaistu 26.11.2018 21:02

MTV LIFESTYLE

Koko Suomi leipoo -ohjelman neljännen kauden kolmannen jakson taitotehtävässä Tommi leipoi auringonkukkanäkkäriä.

Ainesosat

  • 2 kananmunaa
  • 1 1/4 dl seesamsiemeniä
  • 180 g auringonkukansiemeniä
  • 1/4 dl pellavansiemeniä
  • 1 dl kaurahiutaleita
  • 1 tl suolaa
  • 2 rkl perunajauhoja

Valmistusohje

1. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää joukkoon kaikki muut aineet lukuunottamatta ¼ dl seesaminsiemeniä jotka ovat koristeeksi ja auringonkukansiemeniä. Sekoita massaksi. Auringonkukansiemenet kannattaa lisätä ihan viimeisenä taikinaan jotta ne eivät ehdi vettyä.

2. Levitä seos pellille leivinpaperin päälle.. Leikkaa tässä vaiheessa palat valmiiksi ennen paistoa koska valmista, rapeaa näkkäriä saattaa olla haastavaa leikata paloiksi. Paista palat 175 asteessa noin 30 minuuttia.

3. Lisää palojen pinnalle jäljelle jääneet seesaminsiemenet noin kaksi minuuttia ennen paistoajan umpeutumista, sillä ne ottavat helposti liikaa väriä uunissa. Anna jäähtyä ja nauti. 

Lisää aiheesta:

Koko Suomi leipoo: PitaleipäKoko Suomi leipoo: Sannan siemennäkkäri ja yrttinen leviteKoko Suomi leipoo: Pinjan pyöreät siemennäkkäritKoko Suomi leipoo: Petrin nokkosnäkkäriKoko Suomi leipoo: Annan siemennäkkäri yrttilevitteelläJuustomuffinit siemenillä
Koko Suomi leipooKoko Suomi leipoo -reseptitLeivontaLeivontaSuolaiset leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Koko Suomi leipoo
  • 10.6.13:58
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Kesäheinän juhlakattaus, Sarahin resepti

  • 10.6.13:35
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Juhannusjuhlat, Johannan resepti

  • 5.6.14:18
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Keskikesä saaristossa, Ilonan resepti

  • 5.6.12:55
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: ”Sweet and savoury” -tartaletit, Sarahin resepti

  • 5.6.12:37
    Koko Suomi leipoo -reseptit

    Koko Suomi leipoo: Raparperikerkkis, Lauran resepti