Koko Suomi leipoo: Kolmen juuston hachapuri

KOKO_SUOMI_LEIPOO_KAUSI_6_JAKSO_4_BEAUTYSHOTS_HACHAPURI-ZANNI_KUVA_ANNA_GREUS

Koko Suomi leipoo -ohjelman neljännessä jaksossa leivottiin kolmen juuston hachapuri.

Taikina

  • 325 g Sunnuntai erikoisvehnäjauhoja
  • 5 g Sunnuntai kuivahiivaa
  • 1 kpl (60 g) kananmuna
  • 1 kpl (20 g) kananmunan keltuainen
  • 1,5 dl kermaviiliä
  • ripaus merisuolaa

Täyte

  • 150 g fetaa
  • 150 g mozzarellaa
  • 6 kpl viiriäisen munia
  • 20 g parmesaania

Voiteluun

  • Kananmunaa

Valmistusohje

OHJE: Valmista taikina sekoittamalla vehnäjauhot, munat, hiiva ja kermaviili keskenään. Vaivaa, kunnes taikina on elastinen ja tasainen. Kelmuta taikina ja anna levätä 20 minuuttia. Kauli taikinasta kuusi soikean muotoista palaa ja aseta juustot keskelle. Ala rullata taikinaa joka reunasta tasaisesti, kunnes saat veneen muodon. Voitele reunat munalla. Paista 200 asteessa kullanruskeaksi. Riko viiriäisen muna keskelle leipää ja paista vielä muutama minuutti. Viimeistele parmesaanilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!