Koko Suomi leipoo: Stracciatella cannolit

KOKO_SUOMI_LEIPOO_KAUSI_6_JAKSO_7_BEAUTSHOTS_SISILIAN_NUNNIEN_CANNOLIT_ZANNIN_LEIVOKSET_KUVA_ANNA_GREUS

Koko Suomi leipoo -ohjelman kuudennessa jaksossa leivottiin Stracciatella cannolit.

Taikina

  • 320g Sunnuntaierikoisvehnäjauhoja
  • 1,5rkl kaakaojauhetta
  • ½ appelsiininkuori
  • ¼ tl merisuolaa
  • 1,5rkl voita
  • 50ml vettä
  • 80ml valkoviiniä

Paistamiseen

  • Rypsiöljy

Appelsiinifluidi

  • 120 gappelsiinimehu
  • 15 gsokeri
  • 1,5 gagar agar
  • 0,5 gxantana
  • 150 g mascarpone-juustoa
  • 120gkermaa
  • 60g sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ½vaniljatanko
  • 50g tummaa suklaataripaus merisuola

Valmistusohje

TAIKINA: Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää nesteet ja vaivaa kiinteä taikina. Kelmuta ja anna levätä 20 minuuttia jääkaapissa. Kaulitse taikina mahdollisimman ohueksi ja stanssaa pyöreitä 10-12 cmkokoisia paloja, kieritä putken ympäri. Paista öljyssä.

TÄYTE: Keitä appelsiinimehu, lisää kuivat aineet. Kiehauta ja jäähdytä. Vaahdota juusto, kerma ja sokerit. Lisää suklaa ja suola. Pursota täytteet cannolin sisään ja koristele kandeeratulla appelsiinillä.

Parhaat ruokaohjelmat