Koko Suomi leipoo: Stracciatella cannolit

KOKO_SUOMI_LEIPOO_KAUSI_6_JAKSO_7_BEAUTSHOTS_SISILIAN_NUNNIEN_CANNOLIT_ZANNIN_LEIVOKSET_KUVA_ANNA_GREUS

Koko Suomi leipoo -ohjelman kuudennessa jaksossa leivottiin Stracciatella cannolit.

Taikina

  • 320g Sunnuntaierikoisvehnäjauhoja
  • 1,5rkl kaakaojauhetta
  • ½ appelsiininkuori
  • ¼ tl merisuolaa
  • 1,5rkl voita
  • 50ml vettä
  • 80ml valkoviiniä

Paistamiseen

  • Rypsiöljy

Appelsiinifluidi

  • 120 gappelsiinimehu
  • 15 gsokeri
  • 1,5 gagar agar
  • 0,5 gxantana
  • 150 g mascarpone-juustoa
  • 120gkermaa
  • 60g sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ½vaniljatanko
  • 50g tummaa suklaataripaus merisuola

Valmistusohje

TAIKINA: Sekoita kuivat aineet keskenään, lisää nesteet ja vaivaa kiinteä taikina. Kelmuta ja anna levätä 20 minuuttia jääkaapissa. Kaulitse taikina mahdollisimman ohueksi ja stanssaa pyöreitä 10-12 cmkokoisia paloja, kieritä putken ympäri. Paista öljyssä.

TÄYTE: Keitä appelsiinimehu, lisää kuivat aineet. Kiehauta ja jäähdytä. Vaahdota juusto, kerma ja sokerit. Lisää suklaa ja suola. Pursota täytteet cannolin sisään ja koristele kandeeratulla appelsiinillä.

Parhaat ruokaohjelmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja