Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kevyt thaimaalainen tonnikalasalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

Ainekset

  • 2 kpl porkkanoita
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 2 prk tonnikalaa öljyssä
  • 20 g cashewpähkinöitä
  • 1.5 rkl Spice Up Thai -kalakastiketta
  • 5 tl sokeria
  • 2 kpl tuoretta chiliä
  • 2 kynttä valkosipulia
  • 1 lime
  • 400 g kiinankaalia
  • 35 g tuoretta korianteria

Valmistusohje

Kuori ja raasta porkkanat. Puolita kirsikkatomaatit.

Valuta tonnikala öljystä.

Paahda cashewpähkinät kuivalla, kuumalla pannulla.

Sekoita porkkana, tomaatit ja tonnikala keskenään.

Sekoita kastiketta varten sokeri ja kalakastike keskenään.

Poista chileistä halutessasi siemenet ja hienonna palot hyvin pieneksi joukkoon.

Kuori ja purista valkosipulin kynnet mukaan, purista sekaan myös yhden limen mehu.

Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään, kääntele tonnikalaseokseen.

Huuhdo ja suikaloi kiinankaali annoslautasille. Hienonna joukkoon korianteria. Nosta tonnikalaseosta päälle. Ripottele pinnalle cashewpähkinöitä.

4 annosta. Energiapitoisuus: 286 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta <a href="http://keventajat.fi/">keventajat.fi</a>.

Lisää aiheesta:

Värikäs joulusalaattiBroilerilla höystetty feta-ananassalaattiIntialainen broileripataRaikas ja ripeä lohikeittoLinssi-jauhelihakastike bolognalaiseen tapaanKesäkurpitsa-tomaattipasta
KalasalaattiTonnikalasalaattiKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonKeventäjätBrunssiNopeat ja helpotVideoreseptitPääruoatSalaatitAlkuruoat

Tuoreimmat aiheesta

Kalasalaatti
  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Retiisejä sardellikastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Kala- ja artisokkasalaatti

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Turskasalaatti

  • 18.02.201300:00
    Äyriäissalaatti

    Kala-äyriäissalaatti sweet chili -kastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Tonnikalasalaatti

    Kevyt thaimaalainen tonnikalasalaatti