4 annosta. Energiapitoisuus: 286 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta keventajat.fi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 2 kpl porkkanoita
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 2 prk tonnikalaa öljyssä
- 20 g cashewpähkinöitä
- 1.5 rkl Spice Up Thai -kalakastiketta
- 5 tl sokeria
- 2 kpl tuoretta chiliä
- 2 kynttä valkosipulia
- 1 lime
- 400 g kiinankaalia
- 35 g tuoretta korianteria
Valmistusohje
Kuori ja raasta porkkanat. Puolita kirsikkatomaatit.
Valuta tonnikala öljystä.
Paahda cashewpähkinät kuivalla, kuumalla pannulla.
Sekoita porkkana, tomaatit ja tonnikala keskenään.
Sekoita kastiketta varten sokeri ja kalakastike keskenään.
Poista chileistä halutessasi siemenet ja hienonna palot hyvin pieneksi joukkoon.
Kuori ja purista valkosipulin kynnet mukaan, purista sekaan myös yhden limen mehu.
Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään, kääntele tonnikalaseokseen.
Huuhdo ja suikaloi kiinankaali annoslautasille. Hienonna joukkoon korianteria. Nosta tonnikalaseosta päälle. Ripottele pinnalle cashewpähkinöitä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.