Kesäkurpitsa-paprikasalaatti
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5672296/landscape16_9/515/290/397d0d439208f0871769ff5565b0817c/TI/931744-4667.jpg)
Jokaisessa seisovassa pöydässä ja päivällispöydässä on oltava jotakin vihreää. Pääsiäisenä on toki hauskaa, jos salaatti on keltainen!
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Raaka-aineet
- 1 iso keltainen kesäkurpitsa
- 1 keltainen paprika
- 1 oranssi paprika
- 1 rkl viinietikkaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- sormisuolaa
- jauhettua mustapippuria
Valmistusohje
1. Suikaloi kesäkurpitsa ja paprikat, laita ne mikroon täydellä teholla 2 minuutiksi.
2. Vatkaa öljy ja viinietikka, kaada kastike lämpimien kasvisten päälle.
3. Mausta hiutalesuolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka