Kesäkurpitsa-paprikasalaatti

Jokaisessa seisovassa pöydässä ja päivällispöydässä on oltava jotakin vihreää. Pääsiäisenä on toki hauskaa, jos salaatti on keltainen!

Raaka-aineet

  • 1 iso keltainen kesäkurpitsa
  • 1 keltainen paprika
  • 1 oranssi paprika
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • sormisuolaa
  • jauhettua mustapippuria

Valmistusohje

1. Suikaloi kesäkurpitsa ja paprikat, laita ne mikroon täydellä teholla 2 minuutiksi.

2. Vatkaa öljy ja viinietikka, kaada kastike lämpimien kasvisten päälle.

3. Mausta hiutalesuolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja