Katkaraputäytteiset tomaatit ja paprikat
Tätä ei painontarkkailijankaan tarvitse kavahtaa. Kun katkarapuja on sitomassa ruokajogurtin ja majoneesin seos, tuloksena on kevyt mutta maukas pikkuherkku, joka on kaiken lisäksi helppotekoinen.
- Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton
4 hengelle
- 170 g kuorittuja katkarapuja
- 1/2 nippu tilliä
- 3/4 dl ruokajogurttia
- 1 rkl kevytmajoneesia
- 1 maustemitta mustapippuria
- 2 tomaattia
- 2 paprikaa
- 8 tl siianmätiä
- tilliä
- sitruunaviipaleita
- salaatinlehtiä
Valmistusohje
1. Valuta katkaravut ja hienonna ne karkeasti. Hienonna tilli ja sekoita katkarapujen kanssa.Lisää jogurtti, majoneesi ja pippuri ja sekoita.
2. Huuhdo viihannekset ja puolita tomaatit ja paprikat. Poista siemenet ja sisäkalvot.
3. Täytä puolikkaat katkarapuseoksella. Laita kunkin päälle nokare mätiä ja koristele tillillä ja sitruunalla. Asettele tarjolle suikaloidun salaatin päälle vadille tai alkupalalautasille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Meksikolainen papukeitto
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka