Mainos

Kananpojan paistileike parsan, grillijuuston ja wasabirucola-hollandaisekastikkeen kanssa

DSC02301

Risto Mikkolan vinkeillä grillissä paistuu herkullinen ateriakokonaisuus.

Kananpojan paistileike

  • 1 pkt (n. 600g) Kariniemen Kananpojan Paistileike maustamaton
  • 1 prk Valio ruokakerma Kippari
  • suolaa, pippuria
  • SAGA Folio

Grillattu parsa

  • 1 pnt vihreätä parsaa
  • suolaa, öljyä

Wasabirucola-hollandaisekastike

  • 1 pnt Järvikylän Wasabirucolaa
  • 5kpl kananmunankeltuaisia
  • 250 g voita sulatettuna (kiehuva)
  • yhden sitruunan mehu
  • sokeria, suolaa

Valmistusohje

Grillaa paistileikkeitä 3 min molemmin puolin suorassa lämmössä. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita lihat folionyyttiin ja kaada päälle Valion ruokakerma Kippari ja laita nyytti grilliin hautumaan n. 10 minuutiksi.

Kuori parsa, pyöräytä öljyssä. Grillaa kunnes parsat ovat kauniin värisiä.

Aseta kattilaan voi ja kiehuta. Lisää Wasabirucola voin sekaan. Laita blenderiin kananmunankeltuaiset, sitruunamehua ja käynnistä blenderi. Lisää kiehuva voi – Wasabirucolaseos blenderiin. Viimeistele kastike sitruunamehulla, sokerilla ja suolalla.

 

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!