Kananpojan paistileike parsan, grillijuuston ja wasabirucola-hollandaisekastikkeen kanssa
Risto Mikkolan vinkeillä grillissä paistuu herkullinen ateriakokonaisuus.
Kananpojan paistileike
- 1 pkt (n. 600g) Kariniemen Kananpojan Paistileike maustamaton
- 1 prk Valio ruokakerma Kippari
- suolaa, pippuria
- SAGA Folio
Grillattu parsa
- 1 pnt vihreätä parsaa
- suolaa, öljyä
Wasabirucola-hollandaisekastike
- 1 pnt Järvikylän Wasabirucolaa
- 5kpl kananmunankeltuaisia
- 250 g voita sulatettuna (kiehuva)
- yhden sitruunan mehu
- sokeria, suolaa
Valmistusohje
Grillaa paistileikkeitä 3 min molemmin puolin suorassa lämmössä. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita lihat folionyyttiin ja kaada päälle Valion ruokakerma Kippari ja laita nyytti grilliin hautumaan n. 10 minuutiksi.
Kuori parsa, pyöräytä öljyssä. Grillaa kunnes parsat ovat kauniin värisiä.
Aseta kattilaan voi ja kiehuta. Lisää Wasabirucola voin sekaan. Laita blenderiin kananmunankeltuaiset, sitruunamehua ja käynnistä blenderi. Lisää kiehuva voi – Wasabirucolaseos blenderiin. Viimeistele kastike sitruunamehulla, sokerilla ja suolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Piknikin pelastava pastasalaatti