Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kananpojan paistileike parsan, grillijuuston ja wasabirucola-hollandaisekastikkeen kanssa

Julkaistu 29.06.2016 13:07

MTV LIFESTYLE

Risto Mikkolan vinkeillä grillissä paistuu herkullinen ateriakokonaisuus.

Kananpojan paistileike

  • 1 pkt (n. 600g) Kariniemen Kananpojan Paistileike maustamaton
  • 1 prk Valio ruokakerma Kippari
  • suolaa, pippuria
  • SAGA Folio

Grillattu parsa

  • 1 pnt vihreätä parsaa
  • suolaa, öljyä

Wasabirucola-hollandaisekastike

  • 1 pnt Järvikylän Wasabirucolaa
  • 5kpl kananmunankeltuaisia
  • 250 g voita sulatettuna (kiehuva)
  • yhden sitruunan mehu
  • sokeria, suolaa

Valmistusohje

Grillaa paistileikkeitä 3 min molemmin puolin suorassa lämmössä. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita lihat folionyyttiin ja kaada päälle Valion ruokakerma Kippari ja laita nyytti grilliin hautumaan n. 10 minuutiksi.

Kuori parsa, pyöräytä öljyssä. Grillaa kunnes parsat ovat kauniin värisiä.

Aseta kattilaan voi ja kiehuta. Lisää Wasabirucola voin sekaan. Laita blenderiin kananmunankeltuaiset, sitruunamehua ja käynnistä blenderi. Lisää kiehuva voi – Wasabirucolaseos blenderiin. Viimeistele kastike sitruunamehulla, sokerilla ja suolalla.

Lisää aiheesta:

MasterChef: Paahdettu gazpacho, auracreme ja meiramisorbetti – Jonin reseptiNopea parmesaanibroileriViherpippurimaksapasteijaGrillilohta ja tillihollandaiseKyljykset persialaisella riisilläPorsaanfileetä ja limebataattia
GrilliPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Grilli
  • 28.03.201711:52
    Hellapoliisi

    Hellapoliisin lampaan karetta ja parsaa

  • 13.07.201609:36
    Lisäkeruoat

    Raejuusto-ruohosipulisinappi, paahdettu peruna- ja pak choi -salaatti ja punasipulivinaigrette

  • 29.06.201613:07
    Pääruoat

    Kananpojan paistileike parsan, grillijuuston ja wasabirucola-hollandaisekastikkeen kanssa

  • 22.06.201611:39
    Lisäkeruoat

    Liekitetty pippurikermakastike

  • 22.06.201611:39
    Jälkiruoat

    Tuorejuustokakkua lasissa