Mainos

Raejuusto-ruohosipulisinappi, paahdettu peruna- ja pak choi -salaatti ja punasipulivinaigrette

DSC02290

Herkulliset kasvislisukkeet sopivat hyvin esimerkiksi grilliruoan seuraksi.

Raejuusto-ruohosipulisinappi

  • 1 dl sinappijauhetta
  • omena kuorittuna ja raastettuna
  • 1 dl hunajaa
  • 1 dl omenamehua
  • 0,5 dl omenaviinietikkaa
  • 1 tl suolaa
  • ½ pnt ruohosipulia, hienonnettuna
  • 1 dl raejuustoa
  • pippuria
  • leivinpaperia

Paahdettu peruna- ja pak choi -salaatti

  • 400 g keitettyjä perunoita, paloiteltuna
  • 1 pss pak choi -salaattia
  • suolaa, pippuria, öljyä

Punasipulivinaigrette

  • 1 kpl punasipulia, hienonnettuna
  • ½ dl valkoviinietikkaa
  • ½ dl sokeria
  • ½ dl rypsiöljyä
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

Laita kattilaan omenamehu, etikka, hunaja, suola ja raastettu omena. Keitä muutama minuutti ja sekoita joukkoon sinappijauhe. Kiehauta. Jäähdytä seos ja lisää joukkoon ruohosipuli ja raejuusto. Mausta ja tarkista maku. Voit tarjoilla sinapin esim. leivinpaperista muotoillusta kulhosta.

Pyöräytä perunat öljyssä ja grillaa ne muurikkapannulla. Laita kulhoon Pak Choi salaatti, lisää grillatut perunat ja punasipulivinegretti, 

Sekoita punasipulivinaigreten ainekset keskenään, tarkista maku. 

Parhaat ruokaohjelmat