Mainos
Liekitetty pippurikermakastike
Julkaistu
Huippukokki Risto Mikkolan reseptillä valmistettu pippurikastike sopii loistavasti grilliruoan seuraksi.
Ainekset
- 2rkl ruokaöljyä
- 1 sipuli hakkeena
- 1tl mustapippurimurskaa
- 4cl konjakkia
- 1prk Mustapekka pippurijuusto -ruokakermaa
- suolaa, sokeria
Valmistusohje
Freesaa sipulit ja pippurit paistinpannussa grillissä. Lisää konjakki ja liekitä. Kaada joukkoon kerma ja kiehauta. Mausta suolalla ja sokerilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka