Mainos

Liekitetty pippurikermakastike

pippuri

Huippukokki Risto Mikkolan reseptillä valmistettu pippurikastike sopii loistavasti grilliruoan seuraksi.

Ainekset

  • 2rkl ruokaöljyä
  • 1 sipuli hakkeena
  • 1tl mustapippurimurskaa
  • 4cl konjakkia
  • 1prk Mustapekka pippurijuusto -ruokakermaa
  • suolaa, sokeria

Valmistusohje

Freesaa sipulit ja pippurit paistinpannussa grillissä. Lisää konjakki ja liekitä. Kaada joukkoon kerma ja kiehauta. Mausta suolalla ja sokerilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!