Julkaistu
Kirvelillä maustettu riisi täydentää herkullisen kanapadan.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 4 broilerinkoipireittä
- 1 prk ananasrenkaita
- 1 rkl jauhettua currya
- 1 prk kookosmaitoa
- pala tuoretta chiliä
- suolaa
Valmistusohje
Leikkaa koipireidet kahtia ja paista pinnat kuumalla pannulla, ilman rasvaa. Nosta palat kattilaan tai pataan ja paista myös ananasrenkaat ja nosta kanojen päälle.
Kuullota curry pannulla ja kaada kookosmaito ja säilykkeen ananasmehu mukaan. Kaada maito kattilaan ja huuhtaise pannu vedellä. Kaada myös huuhteluvesi kanojen päälle. Mausta chilipalalla ja suolalla ja hauduta ainakin kolme varttia. Tarjoa kana-ananaspata yrttiriisin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.