Kana-ananaspata ja paistettua yrttiriisiä
Julkaistu
Kirvelillä maustettu riisi täydentää herkullisen kanapadan.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 4 broilerinkoipireittä
- 1 prk ananasrenkaita
- 1 rkl jauhettua currya
- 1 prk kookosmaitoa
- pala tuoretta chiliä
- suolaa
Valmistusohje
Leikkaa koipireidet kahtia ja paista pinnat kuumalla pannulla, ilman rasvaa. Nosta palat kattilaan tai pataan ja paista myös ananasrenkaat ja nosta kanojen päälle.
Kuullota curry pannulla ja kaada kookosmaito ja säilykkeen ananasmehu mukaan. Kaada maito kattilaan ja huuhtaise pannu vedellä. Kaada myös huuhteluvesi kanojen päälle. Mausta chilipalalla ja suolalla ja hauduta ainakin kolme varttia. Tarjoa kana-ananaspata yrttiriisin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Paras sienikastike: Helppo suppilovahverokastike Katin ohjeella
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Hanna Sumarin tyrmäävän hyvä omenapiirakka
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Taivaallinen omenahillo
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa
-
Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen tonnikala-nachopelti