Kana-ananaspata ja paistettua yrttiriisiä
Kirvelillä maustettu riisi täydentää herkullisen kanapadan.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 4 broilerinkoipireittä
- 1 prk ananasrenkaita
- 1 rkl jauhettua currya
- 1 prk kookosmaitoa
- pala tuoretta chiliä
- suolaa
Valmistusohje
Leikkaa koipireidet kahtia ja paista pinnat kuumalla pannulla, ilman rasvaa. Nosta palat kattilaan tai pataan ja paista myös ananasrenkaat ja nosta kanojen päälle.
Kuullota curry pannulla ja kaada kookosmaito ja säilykkeen ananasmehu mukaan. Kaada maito kattilaan ja huuhtaise pannu vedellä. Kaada myös huuhteluvesi kanojen päälle. Mausta chilipalalla ja suolalla ja hauduta ainakin kolme varttia. Tarjoa kana-ananaspata yrttiriisin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti