Mainos
Mainos

4 annosta

  • 12 kampasimpukkaa
  • 100 g viipaloituja ja esipaistettuja herkkutatteja
  • 2 kypsää tomaattia kuutioituna
  • 200 g rucolasalaattia
  • pieni puntti persiljaa
  • loraus Lanfranchi neitsytoliiviöljyä
  • 2 tl Ortalli balsamietikkaa karahvissa

Valmistusohje

Laita kampasimpukat, tomaattikuutioiden ja paistettujen herkkutattiviipaleiden päälle uunivuokaan ja pirskottele oliiviöljyä päälle. Paista vuokaa 175-asteisessa uunissa 15 minuutin ajan.

Ota kampasimpukat vuoasta ja lisää balsamiviinietikka tatti-tomaattiseokseen. Asettele 4 lautaselle ensin pesty ja kuivattu rucolasalaatti, sen päälle tatti-tomaattiseos ja lopuksi kampasimpukat.

Koristele persiljanlehdillä ja tarjoa välittömästi kuumana.

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.