Kampasimpukat tattisalaattipedillä
Julkaistu
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 annosta
- 12 kampasimpukkaa
- 100 g viipaloituja ja esipaistettuja herkkutatteja
- 2 kypsää tomaattia kuutioituna
- 200 g rucolasalaattia
- pieni puntti persiljaa
- loraus Lanfranchi neitsytoliiviöljyä
- 2 tl Ortalli balsamietikkaa karahvissa
Valmistusohje
Laita kampasimpukat, tomaattikuutioiden ja paistettujen herkkutattiviipaleiden päälle uunivuokaan ja pirskottele oliiviöljyä päälle. Paista vuokaa 175-asteisessa uunissa 15 minuutin ajan.
Ota kampasimpukat vuoasta ja lisää balsamiviinietikka tatti-tomaattiseokseen. Asettele 4 lautaselle ensin pesty ja kuivattu rucolasalaatti, sen päälle tatti-tomaattiseos ja lopuksi kampasimpukat.
Koristele persiljanlehdillä ja tarjoa välittömästi kuumana.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan