Kampasimpukat tattisalaattipedillä

4 annosta

  • 12 kampasimpukkaa
  • 100 g viipaloituja ja esipaistettuja herkkutatteja
  • 2 kypsää tomaattia kuutioituna
  • 200 g rucolasalaattia
  • pieni puntti persiljaa
  • loraus Lanfranchi neitsytoliiviöljyä
  • 2 tl Ortalli balsamietikkaa karahvissa

Valmistusohje

Laita kampasimpukat, tomaattikuutioiden ja paistettujen herkkutattiviipaleiden päälle uunivuokaan ja pirskottele oliiviöljyä päälle. Paista vuokaa 175-asteisessa uunissa 15 minuutin ajan.

Ota kampasimpukat vuoasta ja lisää balsamiviinietikka tatti-tomaattiseokseen. Asettele 4 lautaselle ensin pesty ja kuivattu rucolasalaatti, sen päälle tatti-tomaattiseos ja lopuksi kampasimpukat.

Koristele persiljanlehdillä ja tarjoa välittömästi kuumana.

Parhaat ruokaohjelmat