Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kampasimpukat tattisalaattipedillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon

4 annosta

  • 12 kampasimpukkaa
  • 100 g viipaloituja ja esipaistettuja herkkutatteja
  • 2 kypsää tomaattia kuutioituna
  • 200 g rucolasalaattia
  • pieni puntti persiljaa
  • loraus Lanfranchi neitsytoliiviöljyä
  • 2 tl Ortalli balsamietikkaa karahvissa

Valmistusohje

Laita kampasimpukat, tomaattikuutioiden ja paistettujen herkkutattiviipaleiden päälle uunivuokaan ja pirskottele oliiviöljyä päälle. Paista vuokaa 175-asteisessa uunissa 15 minuutin ajan.

Ota kampasimpukat vuoasta ja lisää balsamiviinietikka tatti-tomaattiseokseen. Asettele 4 lautaselle ensin pesty ja kuivattu rucolasalaatti, sen päälle tatti-tomaattiseos ja lopuksi kampasimpukat.

Koristele persiljanlehdillä ja tarjoa välittömästi kuumana.

Lisää aiheesta:

Halstrattuja lohipaloja vihannesdipilläTomaattinen bataatti-sardiinipaistosVälimerellinen tomaattipastaBalsamicolla kruunattu perunavuokaRouhea tomaattikeittoChili-katkarapu tagliatelle
KampasimpukatKevytKananmunatonGluteenitonLaktoositonSienisatoKeventäjätAlkuruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kampasimpukat
  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kampasimpukat tattisalaattipedillä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Paistettuja kampasimpukoita ja katkarapuja

  • 25.09.201409:29
    Makuja ja Elämää

    Kampasimpukkaa ja kahvilla maustettua äyriäisliemi

  • 02.05.201315:23
    Kevyt

    Kampasimpukoita ja torvisieniä

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kampasimpukat vihannesten ja basilikan kera