Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Kalapihvit ruohosipulikastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton

4 annosta

  • 600 g ruodotonta kalafileetä
  • 1 nippu ruohosipulia
  • 2 munankeltuaista
  • suolaa
  • pippuria
  • öljyä paistamiseen

Kastike

  • 3 dl kermaviiliä
  • 2 rkl mätiä
  • 1 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 rkl hienonnettua ruohosipulia
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Hienonna kalafilee isolla veitsellä tai tehosekoittimessa. Hienonna ruohosipuli ja lisää kalaseokseen. Lisää munankeltuaiset ja mausta suolalla ja pippurilla. Muotoile pihveiksi.

2. Sekoita kermaviili, mäti, tilli ja ruohosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Grillaa tai paista pihvit niin, että ne ovat pinnalta kullanruskeita ja sisältä mehukkaita. Tarjoa lisänä kastiketta.

Kalapihvit ovat aikuiseen makuun, mutta yhtä hyvin niistä voi tulla lasten ja nuorison suosikkiruokaa. Mätikastikkeella maustettuna ne ovat joka tapauksessa varteenotettava vaihtoehto kalan ystäville. Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita tai grillattuja hampurilaissämpylöitä klassisine lisukkeineen.

Lisää aiheesta:

ScampisalaattiKuhafileetä ja kastiketta vihreillä linsseilläKylmää kassleria pinjansiemen-basilikakastikkeessaPaistettu kalafilee tomaattikastikkeen keraYrttimaustettua kirjolohta ja sieniäPaistetut punakampelafileet katkarapujen ja tomaattikastikkeen kera
KalapihvitKastikkeet ja dipitKevytGluteenitonKeventäjätPääruoatKalaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kalapihvit
  • 21.06.202112:30
    Kalamureke

    Helpot kalamurekepihvit: Katin itämaiset haukipihvit

  • 20.02.202010:35
    Viiden jälkeen

    Kalamurekepihvit ja lantturanskalaiset – perinneruokaa Marttojen ohjeella

  • 18.02.201300:00
    Laktoositon

    Tonnikalapihvit

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Lohiperhospihvit

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Täytetyt siikapihvit