Helppoa ja maukasta! Käytä mieleistäsi kalaa: turskaa, seitiä, kuhaa... Jos käytät pakastekalaa, voit valmistaa sen hieman jäisenä, mutta lisää silloin valmistusaikaan 5-10 minuuttia. Tarjoile keitetyn riisin kera.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 annosta
- 600 g kalafileetä
- 2 valkosipulinkynttä
- 2-3 rkl oliiviöljyä
- 1 tl jauhettua juustokuminaa
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 1 dl vettä
- 2 tomaattia
- 2 rkl silputtua persiljaa
Valmistusohje
1. Lämmintä uuni 175 asteeseen. Kuori ja hienonna valkosipuli ja kuullota paistinpannulla öljyssä. Sekoita joukkoon juustokumina, tomaattipyree ja vesi.
2. Kaada hieman öljyä uunivuokaan. Asettele vuokaan kalafileet ja kaada kastike päälle. Viipaloi tomaatit, asettele ne fileiden päälle ja valuta pinnalle hieman öljyä.
3. Peitä vuoka foliolla ja paista uunissa 15 minuutin ajan. Poista folio ja paista vielä 10-15 minuuttia. Ripottele päälle persiljasilppua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
-
Lataa lisää
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.