Iso makkara-paprikapizza
Tämä pizza sopii koko perheelle, ja voit käyttää mitä tahansa makkaraa tai kinkkua täytteenä.
Neljälle-kuudelle
- 1 pkt pizzapohja-aineksia
- 1-2 prk tomaattikastiketta sipulilla
Täytteet
- 300 g ohueksi viipaloitua savumeetvurstia
- 2-3 paprikaa, viipaleina
- 150 g herkkusieniä, viipaleina
- 150 g juustoraastetta
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen.
2. Valmista taikina pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Kaulitse taikina niin isoksi että se peittää pellin, jonka olet öljynnyt kevyesti.
4. Levitä taikinalle tomaattikastike, ripottele päälle kaikki täytteet, viimeiseksi juusto.
5. Paista uunin keskitasolla 15-20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa