Vegepizza

Pizza on aina suosikkiruokaa, ja tässä täysin vegetaarisena versiona. Jos haluat oikein maistuvia oliiveja, valitse kivellisiä. Poista kivet ennen paistamista tai varoita vieraitasi.

1 isoon pizzaan

  • 1 pkt pizzapohja-aineksia isoon pizzaan

Täyte

  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 4-6 tomaattia, viipaleina
  • 2 isoa keltasipulia, renkaina
  • 1 iso lasillinen mustia oliiveja
  • n. 3 dl juustoraastetta
  • paprikajauhetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Valmista taikina pakkauksen ohjeen mukaan, kohota ja kaulitse niin että taikina peittää uunipellin.

2. Penslaa öljyllä.

3. Laita päälle tomaattia, sipulia ja oliiveja. Ripottele päälle juustoa, puuteroi paprikalla ja kypsennä uunissa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.