Vegepizza
Pizza on aina suosikkiruokaa, ja tässä täysin vegetaarisena versiona. Jos haluat oikein maistuvia oliiveja, valitse kivellisiä. Poista kivet ennen paistamista tai varoita vieraitasi.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
1 isoon pizzaan
- 1 pkt pizzapohja-aineksia isoon pizzaan
Täyte
- 2 rkl oliiviöljyä
- 4-6 tomaattia, viipaleina
- 2 isoa keltasipulia, renkaina
- 1 iso lasillinen mustia oliiveja
- n. 3 dl juustoraastetta
- paprikajauhetta
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Valmista taikina pakkauksen ohjeen mukaan, kohota ja kaulitse niin että taikina peittää uunipellin.
2. Penslaa öljyllä.
3. Laita päälle tomaattia, sipulia ja oliiveja. Ripottele päälle juustoa, puuteroi paprikalla ja kypsennä uunissa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti