Vegepizza
Pizza on aina suosikkiruokaa, ja tässä täysin vegetaarisena versiona. Jos haluat oikein maistuvia oliiveja, valitse kivellisiä. Poista kivet ennen paistamista tai varoita vieraitasi.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
1 isoon pizzaan
- 1 pkt pizzapohja-aineksia isoon pizzaan
Täyte
- 2 rkl oliiviöljyä
- 4-6 tomaattia, viipaleina
- 2 isoa keltasipulia, renkaina
- 1 iso lasillinen mustia oliiveja
- n. 3 dl juustoraastetta
- paprikajauhetta
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Valmista taikina pakkauksen ohjeen mukaan, kohota ja kaulitse niin että taikina peittää uunipellin.
2. Penslaa öljyllä.
3. Laita päälle tomaattia, sipulia ja oliiveja. Ripottele päälle juustoa, puuteroi paprikalla ja kypsennä uunissa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Meksikolainen papukeitto
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa